O NAMA

CREATOR DUH KOJI TRAJE

Moda je ono što vam se nudi četiri puta godišnje, stil je ono što ti biraš – Lauren Hutton

Dvadeset godina sa puno ljubavi istražujemo spoj kvaliteta i estetike obuće i aksesoara kao i modnih trendova. Uporište naše jedinstvenosti je italijanska tradicija u kvalitetu i estetici.

Svoju prvu prodavnicu otvorili smo u samom centru Beograda, 2000 godine. Tada smo se predstavili italijasnkim proizvođačima i svojim prvim kupcima. Danas sa bogatim iskustvom zastupamo multibrend projekat Creator.

Creator tim je mnogo više od prodaje obuće. U svakoj italijanskoj fabrici, veleprodaji, nedelji mode, sajmu obuće, tim Creatora razgovara sa dizajnerima liderskih brednova obuće o stilovima koji traju, dolaze, o raznim pravcima u modi i stilovima kao i njihovim značenjima. Sa Creatorom ćete znati kako da odaberete cipele uz odelo, šta je odraz autentičnosti, stilske hrabrosti, elegancije, ekstravagancije, klasike ili luksuza.

Za Vas, to je prilika da iznova potvrdite autentičnost i istančan ukus. Pretvorite kupovinu u sjajno i luksuzno iskustvo, jer – uspešni se prepoznaju po detaljima.

Moda je nešto što stiže. Kvalitet je nešto što biramo.
Stil je nešto što Vi stvarate.

Naši izlozi su prozori našeg iskustva o vašem stilu.
Naši izlozi 20 godina su izraz našeg uspeha o poznavanju vašeg stila.

CREATOR ISTORIJA MULTIBREND KONCEPTA

Creator je svoj razvoj započeo u vreme ekspanzije velikih brendova i globalnih kreatora mode i modne obuće, kada je Italija bila vodeći lider, kada su Rim i Milano bili kultne prestonice mode u svetu. Svet mode i prestižni modni brendovi bili super sonalizovani kroz kreatore. Brend je označavao kreatora i obrnuto. Italija je bila prva zemlja koja je predstavljanje modnih trenova, modnih linija i njihovih kreatora organizovala kroz modne revije koje su samo po sebi ubrzo postale brend.

Naslovi revija i naslovi članaka u Vogu bila su i mana: Salvatore Ferragamo, Valentino, Versace, Gucci, Emilio Pucci, Laura Biagiotti, Roberto Cavalli, Brioni i Bottega Veneta kao prve marke koje su parirale francuskim kreatorima mode a po do tada vodećim liderima elegancije, stila, mode.

Italijaski kreatori su bili i poznati cenjeni među poznatim ličnostima i kraljevskim porodicama. U svetu industrije obuće i tkanina, Italijanski dizajneri pored Francuske, borili su se za mesto globalnog kreatora mode, trendova i stila. Gucci je poznat po svojim torbama, Ferragamo po cipelama, dok nepogrešiv stil Bottega Veneta kolekcije karakteriše upotreba različitih tipova kože. Sa Italijanskim dizajnerima došao je novi stil garderobe, modnih detalja obuće, mirisa i parfema. U odnosu na francuze, mirisi mediterana, tretman kože, venecijanksa kaltura tkanine svetu je dala nešto novo. Tako i kod nas. Mi smo to prepoznali.

Odlazili smo u Italiju u to vreme, to su bili naši počeci. U dobroj saradnji sa italijanskim fabrikama, zastupali smo poznate brendove u Srbiji. U našim radnjama nalazile su se cipele renomiranih italijanskih ali i svetskih kreatora i proizvođača obuće. Obilazili smo sajmove i nedelje mode, razgovarali sa zastupnicima prestižnih brendova. Sa druge strane u Srbiji, stvarali smo publiku koja je znala i sa nama učila o izgradnji stila a najmanje o samoj obući. Učila je o stilovima, trendovima i modnim epohama.

Potom smo svojim dugogodišnjim poverenjem i uspešnim saradnjama promenili koncept. Stekli smo privilegije među značajnim kreatorima i proizvođačima i počeli da gradimo multibrend koncept.

Danas Creator u svojim izlozima prikazuje i nudi široku lepezu italijanskih, brazilskih i drugih svetskih brendova.