HIT boje za proleće i leto 2022.

Creator obuća | Ženska kožna obuća | Ženske kožne patike | Ženske kožne plitke patike | Ženske kožne duboke patike | Ženske kožne tašne | Ženske kožne torbe | Muška kožna obuća | Sezona jesen zima 2022/2023 | Jesen zima 2023 | Creator | Hit boje za proleće i leto 2022

Svaka sezona nosi nove trendove i boje, a retko kada nas taj trend tako obraduje kao ove godine. Za sezonu proleće i leto 2022. izdvaja se par nijansi koje već uveliko dominiraju u ponudi za prolećnu i letnju obuću. Ako ne baš na ulicama, pošto nam kiša ne dozvoljava, onda bar u ormanima, izlozima i stranicama svih svetskih sajtova sa cipelama.

Ne dozvolite da propustite ovaj prelepi trend i obradujte sebe bar jednim baš vedrim i veselim cipelama. Vreme je J  A sada imate i gde da ih pokažete.

Sve boje za ovu sezonu su međusobno komplementarne i sve nam stavljaju osmeh na lice.

Rezultat će biti upečatljiv stajling pun kolorita, koji popravlja svako raspoloženje.

Narandžaste nijanse

Ova boja je za sezonu proleće leto 2022. bukvalno izdominirala. I ukoliko želite da nađete komad obuće ili odeće u narandžastim nijansama, nećete imati apsolutno nikakav problem. Narandžasta se povezuje sa radošću, dobrim raspoloženjem, prijatnim osećanjima, pa dolazi kao modni podsetnik za optimizam koji je svima potreban. Od cipela, preko odeće, do karmina, bukvalno će sve biti u nijansi zalaska sunca. Odlično se i slaže i sa klasičnim bojama, ali mi vam predlažemo i izlet u malo neobičnije kombinacije. Odlična je u kombinaciji sa plavim nijansama, a hrabar je izraz sa ljubičastom i roze bojom. Uz zelenu dobija kontrastnu notu, dok je neutralni tonovi smiruju, pa vi odaberite kombinaciju koja najbolje odgovara vašem senzibilitetu.

Žuta boja

Još jedna topla boja koja će ove sezone biti dominantna – boja sunca. Detalj u vidu obuće žute boje je  savršen način da modom sami sebi izazovemo bolje raspoloženje. Dominacija žutih nijansi, od svetlijih do oker, je počela još prošle godine. I nije bilo sumnje da ćemo u sledećih par sezona uživati u svim vrstama obuće u žutim nijansama. Savršeni je kontrast sa ljubičastom, a zna izgledati prilično privlačno uz plavu, zelenu, belu i napraviti pravi statement kada je dodate kao detalj uz džins, sivo i crno.

Neonska zelena

Od svih nijansi se ove godine posebno izdvaja neonska zelena, a nama je posebno privlačna obuća u nijansama limete. Ukoliko želite da budete upečatljivi, ovo je sigurno jedan od najboljih načina. Obuća u ovoj nijansi se bolje kombinuje sa neutralnim bojama, jer bi intenzitet u suprotnom bio prejak. Dakle, ako vam orman kao većini nas obiluje neutralnim nijansama, jedne savršene zelene cipele su sve što vam je potrebno da budete primećene i u trendu za sezonu 2022.  

Nijanse ljubičaste i lavande

Ljubičasta boja se smatra i mističnom i kraljevskom. Zato su ljubičaste nijanse obuće, pre svega pastelne, idealne za sve dame koje vole romantiku, eleganciju i prefinjeni stil. Cipele u ljubičastoj boji su efektne i nežne u isti mah. Deluju umirujuće i uzdižuće na svaku odevnu kombinaciju, a pritom iskazuju vaš vedri i neobudzani duh. Ova boja, posebno kad je u pitanju prolećna obuća moze biti jednako dobra kombinacija sa drugim pastelnim tonovima i sa klasičnim bojama.

Plave nijanse

Plava je kraljica obuće ove sezone.

Bez obzira što je za boju godine bila izabrana „Classic Blue“, ipak će ovog leta biti dominantni pastelni tonovi. Od nežnih, čak možemo reći bebi nijansi, do ledenih mint, sve to može privući pažnju na vas ovog leta. Već smo pomenuli da se slaže dobro sa narandžastim tonovima, ali ništa manje privlačna nije u kombinaciji sa lavandom, nežnom žutom, pa čak i bež tonovima.

Naša internet prodavnica koristi COOKIES (kolačiće)